sâmbătă, 29 octombrie 2016

Vara aceasta m-am cazat doar in regim hotelier

Regiunea Ardealului este reprezentata de Cluj Napoca, oras care atrage tot mai multi romani, dar si turisti straini ce provin din toate colturile Europei. Fiind tot mai dezvoltat, orasul propune si o multime de locuri de cazare pentru toate gusturile, la preturi variate, in functie de conditiile oferite si localizate in diferite puncte din oras sau din localitatile invecinate. In schimb, cei care isi doresc sa faca economii la cazare, se pot orienta dupa regim hotelier Cluj Napoca, intrucat aceasta varianta aduce numeroase avantaje.

In primul rand, sunt disponibile apartamente care pot fi inchiriate pe toata raza orasului, in orice cartier, fiind mult mai usor pentru oaspeti sa fie mai aproape de toate punctele lor de interes. De asemenea, aceasta este ocazia potrivita de a face economii de pana la 50% la preturi cazarii.

Animalele de companie


Un mare avantaj adus de regimul hotelier este faptul ca in majoritatea cazurilor se accepta gazduirea animalelor de companie, astfel ca micii prieteni necuvantatori nu mai trebuie lasati in grija prietenilor la fiecare vacanta.

Mai mult spatiu

De asemenea, cei care aleg regim hotelier Cluj Napoca au la dispozitie si mai mult spatiu in care sa se simta in largul lor. Majoritatea camerelor de hotel obisnuite nu propun mai mult de 10 – 15 metri patrati, suprafata care de multe ori nu este suficienta pentru o sedere confortabila. In schimb, pentru acelasi pret se pot inchiria chiar si apartamente cu 3 camere ce dispun de minim 60 de metri patrati si in care sa poata fi cazate pana la 6 persoane.

Impreuna

In plus, orice vacanta este mult mai distractiva daca toata lumea este cazata in acelasi spatiu si nu in camere diferite de hotel. Se poate servi masa impreuna datorita bucatariei proprii ce permite gatirea celor mai savuroase bucate oricand se doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu