marți, 18 octombrie 2016

Lenjeriile Uni se potrivesc in orice casa

Cei care sunt in cautarea unor lenjerii de pat potrivite pentru dormitorul lor pot gasi la Casa New Concept o gama foarte diversificata, pentru toate gusturile, acestea putand chiar sa schimbe in totalitate atmosfera din camera. Lenjeriile de pat uni se pot asorta cu usurinta la restul decoratiunilor si mobilierului, iar modelele disponibile sunt potrivite atat pentru camera copiilor, cat si pentru dormitorul adultilor. De asemenea, se gasesc dimensiuni pentru toate paturile, de la cele de o singura persoana, la cele medii sau chiar king size, comenzile fiind foarte usor de plasat pe site.

Fara timp pierdut

Acum clientii nu mai trebuie sa piarda timpul prin magazine pana cand sa gaseasca lenjeria potrivita,
pentru ca totul este mult mai comod si poate fi efectuat din confortul propriei locuinte. Fiecare produs dispune de suficiente imagini, astfel incat sa se ia cea mai buna decizie. In plus, cei care nu au idei pentru a face un cadou cuiva drag, aceste lenjerii de pat uni pot reprezenta o alegere foarte inspirata, fiind deja impachetate frumos. Comenzile plasate incep sa fie livrate incepand cu urmatoarea zi, astfel ca orice client se poate bucura in cel mai scurt timp de lenjeriile preferate.

Preturi atractive

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa faca economii ori de cate ori are ocazia, iar preturile propuse de Casa New Concept sunt accesibile pentru toate buzunarele. Nu mai trebuie asteptata perioada de reduceri pentru a te bucura de oferte imbatabile, intrucat acestea sunt disponibile in tot cursul anului. Mai mult decat atat, pentru comenzile a caror valoare depasesc 399 de lei, transportul este gratuit. La confectionarea lenjeriilor se folosesc doar materiale de calitate, rezistente si care nu isi pierd culoarea nici macar dupa mai multe spalari, in timp ce intretinerea nu este una care necesita o atentie speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu