miercuri, 26 octombrie 2016

Sfaturi pentru femei in vederea alegerii gentilor

De-a lungul timpului am observat ca doamnele iubesc posetele si pantofii, iar uneori pun mai mult accent pe cele doua articole decat pe intreaga tinuta. Acest lucru nu este greu de crezut pentru ca un accesoriu, oricat de mic ar fi el, poate completa sau poate distruge un outfit daca nu este ales bine sau calitatea materialului lasa de dorit. Din ce in ce mai multe femei prefera sa isi aleaga modele simple, dar realizate cu profesionalism pentru a nu investi in fiecare anotimp alti bani pentru genti de dama.

Cum se asorteaza posetele?

Precum bine stiti, cel mai greu lucru in creearea unei tinute este combinarea pieselor vestimentare si a accesoriilor. Pasul cel mai important este sa va gasiti articolele care va plac deoarece asa va veti simti bine cu ceea ce ati ales, iar dupa ce ati hotorat cu ce va imbracati, treceti la accesorii si incercati sa mentineti aceeasi tema pentru a nu combina prea multe stiluri.
Pentru a va veni in ajutor, Wild Inga va propune cele mai interesante genti de dama pentru fiecare personalitate in parte. Este bine sa tineti cont si de inaltimea pe care o aveti deoarece, spre exemplu, o geanta prea mare va poate dezavantaja daca sunteti mai scunda.

Unde se poarta posetele?

Bineinteles ca o poseta poate fi purtata in orice ocazie, insa modelul acesteia trebuie sa difere in functie de eveniment, locatie sau ora la care va aflati. De exemplu, este preferabil sa combinati un plic cu o tinuta pentru seara sau pentru un eveniment mai special din tipul zilei.
Pentru femeile care merg la serviciu sau la facultate, este indicat sa se orienteze catre o geanta mai mare, incapatoare, in stil office, iar materialul pe care il alegeti este la fel de important pentru ca acestea trebuie sa difere mai ales in functie de momentul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu