duminică, 23 iulie 2017

In lumea comertului online gasim si cantare de bijuterii

Comertul online s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, astfel ca in ziua de azi oricine are acces la o gama foarte variata de produse, pentru a se bucura de mai mult confort si fara a mai fi nevoie de pierderea a ore intregi prin magazinele fizice. In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mai mici decat in magazine, iar acest aspect se datoreaza faptului ca in mediul online nu exista costuri la fel de mari pentru administrare.

Astfel, ShopU este un foarte bun exemplu in acest sens intrucat aici se gasesc toate produsele de care poate avea nevoie o persoana, iar toate sunt adunate intr-un singur loc, intr-un site foarte bine structurat. Chiar si cei care cauta cantare bijuterii la ShopU.ro nu vor fi dezamagiti de oferta disponibila.

Diferite modele

Acestea pot fi de mai multe tipuri, insa cele mai comune sunt variantele care au incorporat un ecran LCD pentru un afisaj cat mai precis, iar dimensiunile cantarelor sunt foarte reduse. De asemenea, dispozitivele pot fi folosite nu numai pentru bijuterii, ci si pentru medicamente, monede si nu numai. 

Capacitatea variaza de la 0.1 grame pana la 500 de grade, iar marja de eroare acceptata este de numai 0.1 grame la fiecare 100 de grame. Mai mult, exista si diferite unitati de masura, de la grame, la ct, oz, gs sau ozt, in functie de preferinte si necesitati. Functia de autocalibrare poate fi foarte utila in nenumarate situatii, iar display-ul este mic si practic, de circa 12 mm.


Pentru ca dimensiunile cantarelor sunt modeste, de numai 150 x 80 x 15 mm, acestea pot fi transportate cu usurinta, iar greutatea lor este de sub 200 de grame. In plus, intreaga gama de cantare bijuterii ShopU.ro functioneaza cu baterii obisnuite, iar acestea sunt incluse in pachet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu