vineri, 12 august 2016

Un nou trend imobiliar: inchirierea pe noapte

Orice roman trebuie sa ajunga la un moment dat sa viziteze Bucurestiul, intrucat este un oras plin de mister si care ascunde numeroase comori ce trebuie descoperite. In plus, capitala se bucura de numeoase hoteluri si pensiuni care sa adaposteasca pe toata lumea, iar preturile variaza in functie de conditiile gasite in camere. Cu toate acestea, tot mai multi vizitatori tind sa se orienteze catre inchirieri pe noapte in Bucuresti, deoarece ajung sa faca economii mari, iar conditiile sunt foarte bune.

Mai multa flexibilitate

Datorita regimului hotelier, oaspetii se pot bucura de mai multa flexibilitate, iar aceasta este bine venita in orice vacanta. Ai posibilitatea sa iti alegi un apartament care sa indeplineasca toate criteriile dorite, sa fie spatios, situat intr-o anumita zona a capitalei, iar dintre dotari sa nu lipseasca aerul conditionat, televizorul led sau masina de spalat.

Preturi avantajoase

Preturile variaza foarte mult, insa acestea sunt mult mai accesibile decat la hotel sau pensiune. Mai mult decat atat, in functie de numarul de camere, pot fi gazduite mai multe persoane, caz in care tariful se imparte egal si devine si mai mic. Asadar, pentru un apartament cu 3 camere, pretul poate fi de 180 de lei pe noapte, insa pot fi gazduite in conditii ideale si 6 persoane, iar daca tariful se imparte egal, ar insemna doar 30 de lei de persoana. De asemenea, bucataria proprie este perfecta pentru cei care prefera sa gateasca decat sa mearga la restaurant si astfel ca per total se pot face economii si mai mari.

Conditii bune


Cine opteaza pentru inchirieri pe noapte in Bucuresti se poate bucura de foarte mult confort, iar in functie de nevoi si preferinte, se pot alege apartamente echivalentul a 2, 3 sau 4 stele ori apartamente de lux, situate in cele mai bune zone ale capitalei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu