luni, 20 februarie 2017

Un GPS tracker de persoane este ideal pentru siguranta copilului tau

Toate persoanele sunt preocupate de siguranta celor dragi, iar astazi pot profita de avantajele aduse de tehnologie si de dispozitive precum GPS tracker persoane. Acestea sunt, de fapt, niste ceasuri inteligente prin intermediul caruia se poate determina locatia precisa a utilizatorilor si comunicata pe un laptop, telefon sau tableta, dispozitivele fiind ideale pentru copii sau batrani.



Diferite functii

Gadgeturile au incorporate mai multe functii, foarte folositoare, pe langa determinarea pozitiei, iar utilizatorii pot profita de toate acestea, incepand de la o agenda de telefon de pana la 10 contacte, la apelare rapida in caz de urgenta, buton de panica, alarma, masurarea distantei parcurse, a numarului de batai pe minut, a vitezei si nu numai. Toate acestea sunt accesibile printr-un ecran touchscreen de putin peste 1 inch, in timp ce bateria de circa 400 mAh, asigura o autonomie de pana la 4 zile.

De asemenea, parintii interesati de un GPS tracker persoane pot seta un perimetru de siguranta, care, daca este incalcat sa fie anuntati. Precizia aparatelor este foarte exacta, avand o eroare de cel mult 20 de metri, motiv pentru care sunt foarte folositoare, dar si usor de utilizat.Acestea se conecteaza cu usurinta la un smartphone prin intermediul Bluetooth-ului si pe aceasta cale pot fi utilizate toate functiile disponibile, precum preluarea apelurilor sau citirea mesajelor direct de la incheietura mainii.



Preturi foarte bune

Cel mai imbucurator aspect este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cu circa 200 sau 300 de lei, orice parinte poate avea la cunostinta intotdeauna pozitia exacta a celor dragi. Dispozitivele pot fi comandate online, direct de pe site-ul iUni, unde utilizatorii se bucura de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 500 de lei. In plus, exista si posibilitatea ca aceste produse sa fie testate in prealabil, in cadrul showroom-ului iUni.